Anwen Hair Conditioner Magnolia

Kondicionér pro vlasy se střední porozitou s vůni magnolie

Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Kód: ANW1927
Značka: Anwen
139 Kč
Kategorie: Regenerace vlasů
Hmotnost: 0.15 kg
Vlasy: Regenerace Vlasů
Položka byla vyprodána…

Vlasům se střední porozitou se bude líbit Kondicionér s vůni magnolie. Anwen kondicionér obsahuje vhodné složení proteinů: mléko, oves a hydrolyzovaný keratin, které se svou strukturou optimálně přizpůsobily potřebám středně porovitých vlasů. Proteiny obnoví defekty ve struktuře vlasů a učiní vlasy hladší, tekutější a lesklejší. Příjemná vůně magnólie.

Máte vlasy se střední porozitou ? Co to znamená ?

Střední porozita je charakteristická pro vlasy, na které se vcelku snadno aplikuje styling, ale které často vypadávají z důvodu oslabených vlasových folikul. Pokožka hlavy se často mastí, zatímco konečky zůstávají suché a kadeřavé. Střední porozita má o něco otevřenější kutikuly, než nízká porozita. Vlasy jsou náchylnější na poškození, snadno ztrácí lesk a pružnost.

Určeno pro:

  • vlasy s roztřepenými konečky
  • normální, slabší a zúžené vlasy
  • vlasy bez lesku a pružnosti
  • pokřivené vlasy v důsledku vyšší vlhkosti

Vlastnosti:

  • ozdravná a vyživovací kúra pro vaše vlasy, která je dále skvěle hydratuje
  • hloubkově obnovené vlasy se silnými konečky
  • intenzivní výživa, posilnění a stimulace růstu
  • jednoduché česání zkrocených vlasů plných vitality

Použití: Naneste kondicionér na umyté a vlhké vlasy. Nechte na vlasech několik minut a poté opláchněte vodou. 

Objem: 100 ml

Chcete zjistit jakou máte pórovitost vlasu ? Na následujícím odkaze naleznete test https://nanoil.cz/porovitost-vlasu. Pro test klikněte ZDE

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Oats, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: